Забравена парола Регистрация

слухове и други

В Ростов се оформи исландска колония

В Ростов се оформи исландска колония


20 януари 2018 | 07:07
Защитникът на Фулъм Рагнар Сигурдсон премина в Ростов. 31-годишният исландски национал игра под наем в Рубин през есента, но ще продължи кариерата си в друг клуб от Русия. Той ще е третият исландец в Ростов, след Сверир Инги Ингасон и привлеченият наскоро Бьорн Сигурдарсон.

"Много се радвам, че ще играя с двама мои сънародници. Сигурен съм, че взех правилното решение. Не исках да бързам, защото имах няколко оферти, но съм доволен от избора си. Знам, че в Ростов цари отлична атмосфера и се надявам да помогна на тима да постигне целите си", заяви Сигурдсон.

"Руското първенство е много силно и тук има много качествени футболисти. Вече познавам повечето от новите стадиони, които се построиха за предстоящото световно първенство. Нямам търпение да играя и на този на Ростов", добави бранителят в интервю за официалния сайт на клуба от Ростов на Дон.

В досегашната си кариера Сигурдсон е носил екипите на Филкир, ИФК Гьотеборг, ФК Копенхаген, Краснодар, Фулъм и Рубин.
Профил
Ростов

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

През 1995 година бившият президент на Блекбърн Джак Уолкър отказал на тогавашния мениджър на клуба Рей Харфорд да привлече Зинедин Зидан с думите - За какво ни е този, след като си имаме Тим Шърууд