Забравена парола Регистрация

слухове и други

Локо (Пд) преследва втори нигериец

Локо (Пд) преследва втори нигериец


04 февруари 2018 | 06:58
Локомотив (Пловдив) може да се подсили с втори нигериец. "Черно-белите" преследват Мустафа Абдулахи. 22-годишният футболист играе като ляв бек. Той е бил национал на страната си до 20 и 17 години. Освен това може да играе успешно и като крило. В момента Абдулахи е собственост на Катшина Спортлайтс.

Пловдивчани вече се сдобиха с един национал на Нигерия - Стивън Езе. Абдулахи от години си търси отбор в Европа. През 2016 г. той е бил на проби в Легия, но не е успял да хване окото на поляците. Те са го пратили да играе контроли с втория си отбор и после е бил отпратен. Сега най-после мечтата му може да се сбъдне. Според запознати Локо ще успее да го вземе тънко от Катшина.

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович обяви, че има нужда от още нови попълнения след контролата с Баник. Босненецът бе категоричен, че не може да се разчита само на 11 играчи, които нямат равностойни резерви.

"Меридиан Мач"

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Правилото "Босман" от 1995 година дава право на професионалните футболисти в Европейския съюз да сменят клубовете си свободно в края на договорите си, което води до революция в трансферите