Забравена парола Регистрация

слухове и други

Още един руски национал напусна Зенит

Още един руски национал напусна Зенит


06 февруари 2018 | 21:33
Халфът на Зенит Олег Шатов премина под наем в Краснодар. Новината беше потвърдена първо от старши треньора на "биковете" Игор Шалимов, а след това и от официалния сайт на Зенит. Краснодар ще плати около 350 хил. евро на питерци, а след края на сезона ще може да привлече за постоянно Шатов за сума между 5 и 6 млн. Ако искат да използват руския национал в мача срещу Зенит, "гражданите" ще трябва да се разделят с още 150 хил. евро.

27-годишният полузащитник вече напусна лагера на втория отбор на питерци и отпътува за Марбейя, където Краснодар провежда заключителния лагер от зимната си подготовка.

"Шатов скоро ще е при нас. Ще поговорим, ще видим в какво състояяние е. Надявам се бързо да свикне с нашия стил на игра", коментира Шалимов.

През есента Шатов, който е основна фигура в националния отбор на Русия, много рядко попадаше сред титулярите на Роберто Манчини. Това го накара да си потърси друг отбор, за да е в оптимална форма за Мондиал 2018.

Преди Шатов същото сториха и още двама национали на Зенит - Артьом Дзюба и Иван Новоселцев, които ще доиграят сезона като преостъпени в Арсенал (Тула).
Профил
Зенит

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар