Забравена парола Регистрация

слухове и други

Депай: Милан е клуб със страхотна история

Депай: Милан е клуб със страхотна история


27 март 2018 | 16:32
Една от основните трансферни цели пред Милан Мемфис Депай коментира слуховете по свой адрес, които го изпращат при “росонерите” от следващия сезон. Нападателят на френския Лион взе участие във вчерашната приятелската среща между Холандия и Португалия, завършила при резултат 3:0 за “лалетата”, като реализира първото попадение в двубоя.

Холандският национал отговори на въпрос на колегите от Eurosport относно бъдещето си, определяйки Милан като клуб със страхотна история: “Концентриран съм изцяло върху Лион. Живея ден за ден. Всяка сутрин се събуждам и благодаря на Бог, че мога да правя това, което обичам: да тренирам и да играя футбол. Не е сега моментът, в който да говорим за отбори, които са заинтересувани от мен. Милан е велик клуб, който притежава страхотна история, но има още много други големи отбори”, коментира Депай.
Профил
Милан

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Правилото "Босман" от 1995 година дава право на професионалните футболисти в Европейския съюз да сменят клубовете си свободно в края на договорите си, което води до революция в трансферите