Забравена парола Регистрация

слухове и други

Ето срещу каква сума Лацио може да пусне Милинкович-Савич

Ето срещу каква сума Лацио може да пусне Милинкович-Савич


29 март 2018 | 06:45

Спортният директор на Лацио Игли Таре коментира най-актуалните теми около тима. Той сподели срещу каква сума "орлите" биха се разделили с халфа Сергей Милинкович-Савич, потвърди, че Стефан де Фрай ще премине като свободен агент в Интер и похвали Лукаш Лейва.

"Не мога да ви кажа точно колко струва Милинкович-Савич, но при всички положения цената му е между 80 и 90 млн. евро. Сергей е много важен за нас и още не е достигнал максимума на възможностите си. Миналото лято получихме доста сериозни оферти, но дори не ги обмислихме сериозно. И сега има интерес, но не и конкретни предложения. От Реал Мадрид не са ни търсили", обясни Таре.

"Надявам се Де Фрай да играе по най-добрия възможен начин до края на сезона, както и досега. Да кажем, че има голяма вероятност той да отиде в Интер", призна бившият албански национал. 

"Преди да привлечем Лейва, говорихме няколко пъти. Той имаше желание да си тръгне от Ливърпул и видя в Лацио чудесна възможност. Това в една от най-добрите ми сделки за клуба", похвали се Таре.

Профил
Лацио

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар