Забравена парола Регистрация

слухове и други

Уфа спря талантлив защитник за Арсенал, но го пусна в ЦСКА (М)

Уфа спря талантлив защитник за Арсенал, но го пусна в ЦСКА (М)


23 февруари 2019 | 02:18

Младият защитник на Уфа Игор Дивеев премина под наем в ЦСКА (Москва). 19-годишният талант ще играе за "армейците" до края на сезона, а двата клуба са включили в договора опция, която позволява на ЦСКА да откупи бранителя срещу определена сума. 

"Пред Дивеев имаше и други варианти. Искаха го Зенит и Монако, но смятам, че под ръководството на Виктор Гончаренко той най-бързо ще развие качествата си. Треньорът на ЦСКА умее да работи с млади футболисти, дава им шанс. Това е много важно. Сега всичко зависи от самия играч. Ясно е, че конкуренцията е сериозна, но това е начинът да вървиш напред във футбола", коментира агентът на Дивеев Олег Ерьохин.

"ЦСКА отдавна следеше Дивеев. Решението беше взето и от нас като клуб, и от Игор. Вярно е, че получихме и други оферти, но ЦСКА е правилното място за един млад футболист", сподели генералният директор на Уфа Шамил Газизов.

През настоящия сезон Дивеев има два мача и един гол в Премиер лигата на Русия. Миналата есен от него сериозно се интересуваше Арсенал, но тогава Уфа отказа да го продаде на "топчиите".

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар