Забравена парола Регистрация

слухове и други

Преговорите за Сусо навлязоха в задънена улица

Преговорите за Сусо навлязоха в задънена улица


20 юли 2019 | 02:42
Шефовете на Милан и Рома не успяват да се разберат за преминаването на Сусо в клуба от Рим. “Росонерите” не са склонни да намалят цената от 40 млн. евро на испанското крило, а в същото време не са доволни и от играчите, които Рома предлага да включи в сделката като разменна монета. Sky Sport Italia твърди, че “вълците” са готови да се разделят със Стивън Нзонзи, Патрик Шик и Максим Гоналон, но нито един от тримата не се харесва на Милан.

Очаква се преговорите между двете страни да продължат. Сусо не се вписва в налаганата от новия наставник Марко Джамаоло система 4-3-1-2. Той е много по-подходящ за любимото 4-3-3 на Пауло Фонсека и това е една от причините Рома да се опитва да го привлече.


“Джалоросите” вече си осигуриха услугите на Жордан Верету от Фиорентина. Френският халф пристигна в Рим и днес му предстоят медицински прегледи.

“Още през юни предложих Жордан на спортния директор на Рома Джанлука Петраки и бързо се договорихме. След разговор с Пауло Фонсека самият футболист веднага изяви желание трансферът да се осъществи. Изчакахме двата клуба да се споразумеят, което вече е факт. Верету ще свърши чудесна работа на Рома”, коментира на летиището агентът на французина Марио Джуфреди.
Профил
Милан

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар