Забравена парола Регистрация

Футболист на Хофе не иска в Интер или Милан, щяло да е крачка назад

Футболист на Хофе не иска в Интер или Милан, щяло да е крачка назад


14 декември 2016 | 06:37
Защитникът на Хофенхайм Никлас Зюле призна, че няма желание да продължи кариерата си в Италия. Той е обект на сериозен интерес от страна на Милан и Интер, но счита, че нивото на Серия "А" е паднало доста през последните години и трансфер в някой от миланските грандове би бил грешна стъпка.

"Знам, че агентът ми е контактувал с представители на Милан и Интер, но на този етап не виждам смисъл в подобен трансфер. И двата клуба позагубиха от магията, която ги отличаваше. В миналото те притежаваха велики играчи, но сега е различно. Да, имената им все още носят престиж, а Милано е красив град, но самите отбори са в криза и дори не се класират за Шампионската лига", откровен бе Зюле.

"Да отида в Милан или Интер би било крачка назад за мен. Предпочитам Англия. Серия "А" е едва четвъртото по сила първенство в Европа", добави 21-годишният футболист, който вече има и 1 мач за националния отбор на Германия.
Профил
Хофенхайм

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Правилото "Босман" от 1995 година дава право на професионалните футболисти в Европейския съюз да сменят клубовете си свободно в края на договорите си, което води до революция в трансферите