Забравена парола Регистрация

Бразилски защитник избра Лудогорец пред Брюж

Бразилски защитник избра Лудогорец пред Брюж


15 август 2017 | 06:04
Защитникът на Заря Рафаел Форстър е имал по-изгодна финансово оферта от Брюж, но е избрал да премине в Лудогорец. За това разкри директорът на украинския тим Сергей Рафаилов пред изданието Online.ua. Шампионите се разбраха с бразилския бранител, чийто договор изтича през декември тази година, но от Заря искат близо милион за играча си, което изглежда абсурдно.

"Условията в Брюж и за клуба, и за футболиста бяха по-добри. Разбрах какво е направил Рафаел, едва след като се прибрах от Белгия. Не сме криели, че бяхме готови да го пуснем. Искаха го три клуба от Белгия и един от Холандия", разказва Рафаилов.

В момента Брюж е първи в първенството с три победи и играе плейоф с АЕК за влизане в групите на Лига Европа. Директорът на украинците разкри, че ще заведат дело срещу мениджъра на Рафаел.

Наскоро треньорът на Заря Юрий Вернидуб се оплака пред медиите, че Форстър и другият бразилец Паулиньо са го предали.

"Именно новият агент на футболиста, който е бразилец, го накара да напусне веднага. От Заря го помолихме да помисли до 1 септември. Искахме или да го продадем, или да продължи договора си", обясни Рафаилов.

"Меридиан Мач"
Профил
Лудогорец

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар