Забравена парола Регистрация

Спартак подсилва халфовата линия, Попето ще играе все по-малко

Спартак подсилва халфовата линия, Попето ще играе все по-малко


23 август 2017 | 07:14
Слабото начало на сезона разочарова привържениците на Спартак (Москва), но те продължават да подкрепят старши треньора Масимо Карера. Италианецът настоява пред ръководството за спешна селекция, особено след провала на преговорите с бразилската звезда Луан. Вчера в руските медии се появи информация, че шампионите са започнали разговори с халфа на Рубин Магомед Оздоев и Вячеслав Подберьозкин от Краснодар, който също действа в средата на терена. Един от двамата със сигурност ще бъде привлечен, а това още повече ще ограничи игровото време на Ивелин Попов. Българинът загуби титулярното си място след идването на Марио Пашалич, а показателен за отношението на Карера към него е фактът, че в дербито с Локомотив (Москва), загубено с 3:4, треньорът не го пусна в игра дори при 2:3, когато отборът се нуждаеше от изравнителен гол, а италианецът имаше право на още една смяна.

В същото време стана ясно, че Спартак ще прибере близо 2,5 млн. евро от трансфера на бившия си футболист Рафаел Кариока в Мексико. Бразилският халф ще премине от Атлетико (Минейро) в Тигрес, а Спартак ще получи 50% от трансферната сума, която се очаква да е около 5 млн. евро.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Жан Марк Босман, който печели дело срещу клуба си, което води до революция в трансферните разпоредби в Европа, в момента живее от подаяния