Забравена парола Регистрация

В Байерн искат само Хайнкес и никой друг

В Байерн искат само Хайнкес и никой друг


04 януари 2018 | 23:25
Ръководството на Байерн (Мюнхен) не губи надежда, че ще убеди Юп Хайнкес да промени решението си и да остане начело на отбора за още един сезон. Както е известно, договорът на 72-годишния специалист изтича през лятото и той е категоричен, че след края му ще се откаже от професията. В медиите постоянно се спекулира с имената на негови евентуални заместници, но според “Кикер” шефовете на баварците не са обсъждали никакви кандидатури за поста, защото вярват, че е възможно Хайнкес да размисли.

Желанието на клуба е Хайнкес да води отбора и през сезон 2018/19, а след това на неговото място да застане един измежду Нико Ковач, Ралф Хазенхютъл и Юлиан Нагелсман.

“Кикер” хвърля светлина и около бъдещето на Леон Горетцка. Въпреки твърденията на неговия агент и ръководителите на Шалке 04, че германският национал още не е решил къде ще продължи кариерата си, изданието твърди, че той е направил своя избор в полза на Байерн.

22-годишният халф е дал дума на мюнхенския гранд и е само въпрос на време да премине задължителните медицински прегледи и договорът му да бъде обявен официално.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар