Забравена парола Регистрация

Интер, Валенсия, Бенфика и клубове от Англия на опашка за защитник на Рубин

Интер, Валенсия, Бенфика и клубове от Англия на опашка за защитник на Рубин


08 януари 2018 | 01:36
Десният бек на Рубин Моритц Бауер със сигурност ще напусне клуба до края на месеца, твърди "Бизнес Online". Швейцарският национал прави много силен сезон с екипа на казанци и вече е трансферна цел на отбори от водщите европейски първенства. В Русия разкриха, че за подписа на 25-годишния футболист се борят Интер, Валенсия и Бенфика, а освен това интерес към него има и от Висшата лига на Англия.

Бауер не замина с Рубин на лагера в ОАЕ, а старши треньорът Курбан Бердиев призна, че той ще бъде продаден. Цената на швейцареца е 6 млн. евро.

Бердиев добави, че от тима ще си тръгнат и още няколко чужденци - Рубен Рочина, Максим Лестиен, Ян М'Вила и Алекс Сонг. Това са най-скъпоплатените футболисти на казанци и клубът прави всичко възможно да се освободи от тях. От легионарите в Казан ще останат само Сесар Навас, Мийо Цакташ, Гьокдениз Карадениз и Сардар Азмун.
Засега единственото ново попълнение на Рубин е Вячеслав Подберьозкин. Атакуващият халф дойде под наем от Краснодар.

"Харесах Подберьозкин още по времето, когато бях начело на Ростов, а той играеше в Урал. Тогава двата клуба не се разбраха. Познавам Вячеслав отлично и съм сигурен че той бързо ще се впише към стила ни на игра. Лагерът в ОАЕ ни дава добра възможност да поработим над връзките между отделните линии", коментира Бердиев.
Профил
Рубин

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар