Забравена парола Регистрация

Верди избра сърцето пред парите

Верди избра сърцето пред парите


16 януари 2018 | 21:35
Крилото на Болоня Симоне Верди е отказал офертата на Наполи и ще остане на "Ренато Дал'Ара" поне до лятото. Двата клуба дълго време преговаряха и в крайна сметка неаполитанци се съгласиха да платят 20 млн. евро за италианския национал, но неговото финално решение разочарова водача в Серия "А".

"Нямам нищо против Наполи, дори напротив. В съвременния футбол има все по-малко ценности, но аз почувствах, че съм длъжен доиграя сезона в отбора, който повярва в мен и като футболист, и като човек. Би било проява на неуважение да забравя всичко това и да си тръгна. Благодаря и на всички фенове, които ми дадоха да разбера, че разчитат на мен", сподели 25-годишният халф.

"Симоне сам реши как да постъпи и има своите лични причини. Той е щастлив в Болоня и иска да продължи да помага на тима. Със сигурност причината да откаже на Болоня не е, защото се се притеснявал, че няма да е титуляр. След края на сезона той със сигурност ще получи много оферти и отново ще трябва да обмисли какво да прави", коментира агентът на Верди Донато Орньони.

В Италия се говори, че от офанзивния халф се интересува и Интер, но Орньони отрече.
Профил
Болоня

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар