Забравена парола Регистрация

Официално: Рубин се подсили с хърватски защитник

Официално: Рубин се подсили с хърватски защитник


04 юни 2018 | 22:44
Очакваният трансфер на Филип Уремович от Олимпия (Любляна) в Рубин вече е факт. 21-годишният хърватин сложи подписа си под договор за 4 сезона. Той ще носи екипа с номер 5.

"Това е голяма крачка за мен не само във футболен план, но и като цяло в живота ми. Надявам се да помогна на Рубин да постигне целите си. Защо да не се борим дори за титлата? Искам бързо да се утвърдя в състава и да свикна както с футбола в Русия, така и с живота в страната", коментира Уремович.

"Отдавна се бях разбрал с Рубин, но държахме всичко в тайна. Сънародникът ми Томислав Дуймович, който дълги години игра в Русия, ми помага с адаптацията", добави бранителят.

"Филип е млад и и талантлив футболист, когото много искахме да привлечем. Той е бърз и смел в единоборствата. Преговорите протекоха леко. Сега остава да му пожелаем успех в отбора", заяви спортният директор на Рубин Рустем Сайманов.
Профил
Рубин

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Първият футболен трансфер е направен през 1893 година - шотландецът Уили Гроувс преминава от Уест Бормич Албиън в Астън Вила за сумата от 100 паунда