Забравена парола Регистрация

Дъглас Сантос: Хълк ми каза да избера Зенит

Дъглас Сантос: Хълк ми каза да избера Зенит


06 юли 2019 | 07:18

Защитникът Дъглас Сантос официално подписа със Зенит и стана първото ново попълнение на питерци през лятото. Бразилецът беше купен за 15 млн. евро от Хамбургер ШФ. Днес 25-годишният ляв бек се запозна със съотборниците си и се включи в сутрешната тренировка. Той даде и интервю за клубния сайт, в което разкри, че е добър приятел с бившата звезда на Зенит Хълк.

"Радвам се, че ще играя в Зенит. Благодаря на всички в клуба за гостоприемството. От първата ми стъпка на руска земя срещам само положително отношение. Настроен съм много оптимистично, вярвам в себе си и се надявам да постигна много успехи тук", заяви Дъглас Сантос.

"Отдавна се познавам с Хълк, защото сме от един и същ град. Двамата сме приятели и нямаше как да не се посъветвам с него преди да приема офертата на Зенит. Той ми каза, че това е правилното решение и няма да съжалявам. От Хълк знам, че Санкт Петербург е изкючително красив град, но аз още не съм имал време да го разгледам", разказа бранителят.

"Участието в Шампионската лига не е единственият фактор за решението ми. Самото руско първенство е силно, тук играят много качествени футболисти. Вече се запознах лично с новите ми съотборници и искам бързо да се впиша в колектива", добави Дъглас Сантос.

Профил
Зенит

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар