Забравена парола Регистрация

Алчен агент проваля трансфера на Гастон Перейро

Алчен агент проваля трансфера на Гастон Перейро


25 юли 2019 | 04:22
След като продаде Софиан Хани, Спартак (Москва) се опитва да подсили халфовата си линия с привличането на Гастон Перейро от ПСВ Айндховен, но пред осъщестяваването на сделката има голяма пречка в лицето на агента на уругвайския национал. Въпросният Пако Касал е поискал огромен хонорар. Според Чемпионат, той настоява да получи 3 млн. евро, а от Спартак са готови да му платят само половината от тази сума.

Касал се опитва да уреди Перейро в друг клуб, а не в Спартак. Интерес към 24-годишния футболист има от Англия и Китай. От най-многолюдната страна в света предлагат на офанзивния халф годишна заплата от 6 млн. евро.

Перейро е юноша на Насионал (Монтевидео), а в ПСВ играе от 2015 година. През миналия сезон той записа 27 мача (23 като титуляр) в Ередивизие и вкара 10 гола. Договорът му с "филипсите" изтича през лятото на 2020 година.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Правилото "Босман" от 1995 година дава право на професионалните футболисти в Европейския съюз да сменят клубовете си свободно в края на договорите си, което води до революция в трансферите