Забравена парола Регистрация

Защитник на Милан иска да последва Гатузо в Неапол

Защитник на Милан иска да последва Гатузо в Неапол


13 декември 2019 | 01:45
Левият бранител на Милан Рикардо Родригес се надява да си намери нов отбор през зимата. Швейцарският национал е твърда резерва на “Сан Сиро” и не смята да се примирява с този факт. Неговият агент откровено заяви, че Родригес с радост би преминал в Наполи, за да играе отново под ръководството на Дженаро Гатузо.

“Евро 2020 наближава и Рикардо трябва да играе редовно, за да заслужи място в състава на страната си. В Милан не получава много възможности напоследък и в разговорите с хора от клуба бяхме категорични, че през втората половина от сезона това не може да се повтори”, заяви Джанлука Ди Доменико.


“Родригес би последвал Гатузо навсякъде, дори в Серия “Б”. Не искаме да го поставяме под напрежение, защото той отскоро е в Наполи. Ако обаче се появи шанс клиентът ми да премине в този отбор, ще се възползваме. Рикардо вече е бил на почивка в Неапол и наистина харесва града”, добави агентът на защитника.

“Дали ще бъде преотстъпен или продаден? И двата варианта са възможни, важното е Рикардо да играе редовно”, добави Ди Доменико.
Профил
Милан

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар