Забравена парола Регистрация

Спартак (Пл) си върна плеймейкър и приключи със селекцията

Спартак (Пл) си върна плеймейкър и приключи със селекцията


31 януари 2012 | 19:19
Полузащитникът Любомир Иванов се завърна в родния Спартак (Плевен). За последно той обличаше екипа на Бдин (Видин). Старши треньорът Красимир Бислимов много държеше на привличането на плеймейкъра. Иванов е и последното ново попълнение в редиците на спартаковци. Преди него в Спартак се завърнаха още петима плевенски играчи – Станислав Антонов, Тихомир Тодоров, Десислав Русев, Крум Зарев и Станислав Краев. От клуба обявиха селекцията за приключена.

Няма да се търси заместник на подписалия със Славия защитник Михаил Милчев. „Имам достатъчно негови заместници и варианти в защита. На този етап разполагам с 27 футболисти, което е много като бройка. Ще се наложи няколко момчета да ги преотстъпим на други отбори”, коментира Бислимов.

Вече е ясно, че младите Теодор Михайлов /защитник/ и Стефан Христов /нападател/ ще подсилят третодивизионния Дунав /Селановци/. Поне на още четирима ще им бъдат намерени отбори.

В петък Спартак ще изиграе първата си контрола. Съперник ще е Локомотив /Мездра/, а спарингът ще се проведе по всяка вероятност на изкуствения терен в Ловеч.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар