Забравена парола Регистрация

Димо Атанасов отива в Черно море

Димо Атанасов отива в Черно море


07 март 2012 | 07:45
Черно море иска да привлече крилото Димо Атанасов, твърди "Тема Спорт". 26-годишният полузащитник е свободен агент, след като разтрогна договора си с Лудогорец. Представители на варненския клуб са отправили оферта към играча и в момента очакват неговото решение. Атанасов е имал конкретно прелдожение и от Ботев (Пловдив), което обаче е отвхърлил.

В случай, че бързоногият футболист се навие да облече екипа на "моряците", то наставникът Стефан Генов планира да го използва като десен външен халф. Треньорът на Черно море от дълго време търси подходящ изпълнител на позицията, на която зейна дупка след напускането на Даниел Георгиев. През есента там бяха изпробвани Илиян Капитанов, Румен Николов и дори централният нападател Мирослав Манолов, но нито един от тях не убеди с изявите си. В момента пък Генов налага венецуелеца Марлон Фернандес. Той обаче се чувства много по-комфортно зад нападателя, където и коефициентът му на полезно действие е много по-сериозен.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

Жан Марк Босман, който печели дело срещу клуба си, което води до революция в трансферните разпоредби в Европа, в момента живее от подаяния