Забравена парола Регистрация

Три отбора искат Ян М'Вила

Три отбора искат Ян М'Вила


05 декември 2012 | 12:14
Халфът на Рен Ян М'Вила вероятно ще напусне клуба през зимния трансферен прозорец. Президентът на клуба Фредерик де Сен-Сернен разкри, че три отбора имат желание да имат играча в състава си.

"В последните дни получихме три запитвания за М'Вила. Няма конкретни предложения, но има сериозен интерес, който може да доведе до трансфер", каза босът пред "RMC".

М'Вила прекарва тежък период в кариерата си, след като допреди няколко месеца бе смятан за най-твърдия титуляр в мъжкия националнен отбор на Франция. Малко преди началото на Евро 2012 обаче получи контузия, която му попречи да играе в първите мачове от шампионата на Стария континент. От началото на сезона пък формата му е слаба, което доведе до оставането му на резервната скамейка за някои от мачовете на Рен. В резултат бе пратен и при младежите на Франция, вместо в А отбора на Дидие Дешан.

Тогава М'Вила заедно с още четирима съотборници в младежкия национален отбор бяха заловени да се вихрят из нощен Париж между двете квалификации за Евро 2013 с Норвегия. В резултат младите "петли" бяха отстранени с общ резултат 4:5 и ще пропуснат шампионата на Стария континент догодина. За действията си М'Вила получи наказание да не играе за националния отбор в продължение на 19 месеца.

През лятото играчът бе близо до трансфер в Арсенал, като се очакваше "артилеристите" да платят близо 20 милиона евро. До сделка обаче не се стигна и в момента цената на М'Вила е поне наполовина.


Профил
Ян М'ВилаРен

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар