Забравена парола Регистрация

Трима италианци на проби в Ботев (Враца)

Трима италианци на проби в Ботев (Враца)


23 юли 2014 | 02:58
Трима футболисти от Италия дойдоха на проби в Ботев (Враца). 20-годишният Анджело Монтенегро,  Федерико Дзини (21 г.) и Алесандро Дел Джинио (22 г.) направиха първо занимание под ръководството на старши-треньора Викторио Павлов. Според наставника на врачани „тримата млади футболисти остават на проби през следващите 10-12 дни, за да се прецени какви са възможностите им”.

Павлов допълни, че тримата имат мачове за отбори от Серия „С”, но са изостанали с подготовката, тъй като футболното първенство в Италия се подновява по-късно от българското. Въпреки това е възможно тримата да изиграят първите си минути с екипа на врачани още в следващата проверка на тима – в Мездра срещу местния Локомотив, която е днес.

Мениджърът на италианците – Алесандро Мани, който е лицензиран от ФИФА, заяви, че има желание да помага на врачанския клуб и затова е потърсил контакт с ръководството на Ботев.

„Контактите ни с шефовете на клуба са от 2 години. Аз и моите колеги имаме намерение да обиграваме във вашия клуб талантливи футболисти, които впоследствие да трансферираме в Италия и други страни от Европа. В същото време контактите ни с Ботев дават възможност на добрите местни футболисти да се търсят сериозни отбори зад граница”, заяви Алесандро Мани.

КОИ СА НОВИТЕ В БОТЕВ:

Анджело Монтенегро е вратар. Роден е на 13 април 1994 г. Играл за последно в Лига „Про” със състава на Виареджо. Има мачове и в Серия „С”.

Федерико Дзини е роден на 27 май 1993 г. Играе като централен нападател. За последно е играл футбол в Малта, но има мачове в Серия „С” с отбора на Бурга Почано.

Алесандро Дел Джинио е роден на 11 февруари 1992 г. Играе като десен външен полузащитник. Има мачове в Серия „С”, трупал е опит и в Малта.

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

През 1995 година бившият президент на Блекбърн Джак Уолкър отказал на тогавашния мениджър на клуба Рей Харфорд да привлече Зинедин Зидан с думите - За какво ни е този, след като си имаме Тим Шърууд