Забравена парола Регистрация

Кокала прибира любимец на "червените" фенове

Кокала прибира любимец на "червените" фенове


09 януари 2015 | 04:49
Емил Велев прибира "червения" талант Григор Долапчиев. Нападателят отново се оказа ненужен в ЦСКА, след като през есента игра под наем в Македония. Сега ще се пробва в Хасково. Сигурен за аутсайдера е и 21-годишният нападател Велислав Тодоров. Футболистът е родом от Павликени и живее със семейството си в Испания. Пет сезона е тренирал в школата на Барселона, а след това е ритал за отбори в по-долните испански дивизии.

"Водим разговори и с Литекс за халфа Иван Горанов. За последния чакам благословията на треньора на Краси Балъков, който тези дни се връща от Германия", коментира още Емил Велев.

Кокала се срещна с клубната управа, за да обсъдят селекцията и подготовката. Хасково има трудната задача да се спаси от изпадане.

"Стандарт"

Кокала прибира "червения" талант Григор Долапчиев. Нападателят отново се оказа ненужен в ЦСКА, след като през есента игра под наем в Македония. Сега ще се пробва при Емил Велев в "Хасково". Сигурен за аутсайдера е и 21-годишният нападател Велислав Тодоров. Футболистът е родом от Павликени и живее със семейството си в Испания. Пет сезона е тренирал в школата на "Барса", а след това е ритал за отбори в по-долните испански дивизии.


"Водим разговори и с "Литекс" за халфа Иван Горанов. За последния чакам благословията на треньора на Краси Балъков, който тези дни се връща от Германия", коментира още Емил Велев.


Вчера Кокала се срещна с клубната управа, за да обсъдят селекцията и подготовката. "Хасково" има трудната задача да се спаси от изпадане.

Копирано от standartnews.com
Профил
 Хасково

Коментари (0)

Няма коментари.
  1. 1

Добави коментар


Знаете ли че

През 1995 година бившият президент на Блекбърн Джак Уолкър отказал на тогавашния мениджър на клуба Рей Харфорд да привлече Зинедин Зидан с думите - За какво ни е този, след като си имаме Тим Шърууд